Home Nieuws Nederlaag dreunt hard na bij Ajax, ziet Berghuis op tegen weerzien met...

Nederlaag dreunt hard na bij Ajax, ziet Berghuis op tegen weerzien met Gakpo en Luuk de Jong?

1469
0

De 1-2 nederlaag tegen PSV is bij de heren voetballers van Ajax keihard aangekomen.

De nederlaag tegen PSV betrof al de zoveelste nederlaag in een topwedstrijd dit lopende seizoen. Eerder dit seizoen verloor men in Amsterdam al van PSV met de duidelijke cijfers 3-5. Daags na de nederlaag tegen PSV kregen de Ajacieden vele interview verzoeken maar het bleef beperkt bij gesprekken met Ajax TV.

“Je kunt er niet omheen dat de wedstrijden in de Champions League, behalve die tegen Rangers, en die tegen AZ en twee keer tegen PSV verloren zijn gegaan”, zegt Steven Berghuis bij Ajax TV.

Het zit Berghuis dwars dat hij drie keer in ruim een half jaar verliest van PSV. De opstootjes na Ajax – PSV vinden hun oorsprong in de drie nederlagen. Ook Berghuis liet zich ook niet onbetuigd.

Berghuis richt zijn pijlen dan op PSV en de spelers die hij binnenkort bij Oranje ziet. “Je komt voor elkaar op. Ik heb er niet zoveel moeite mee als het binnen de grenzen blijft, al ging het er misschien een beetje overheen. Het is ook een beetje het moment. Je speelt tegen PSV, er zijn hoge verwachtingen en je wil niet verliezen in eigen huis je eigen fans. Dat is moeilijk uit te leggen aan mensen die dat niet meemaken op zo’n veld, maar anderen begrijpen het wel”, stelt Berghuis vast.

Naar eigen zeggen ziet hij er dan ook niet tegen op om PSV’ers als Luuk de Jong, Cody Gakpo en Xavi Simons straks bij Oranje weer tegen te komen. “Nee, ik heb er nog niet met Cody en Luuk over geappt. Maar bij Oranje komt het vast wel ter sprake. Gewoon op een normale manier. Het is ook niks persoonlijks of zo”, aldus Steven Berghuis over de nieuwe nederlaag tegen PSV, die klaarblijkelijk harder binnenkwam dan de vorige twee nederlagen dit kalenderjaar.


Vorig artikel‘Mo Ihattaren kon wél bij Ajax blijven maar moest naar een kliniek’
Volgend artikelBjörn van der Doelen: ‘Als PSV dit volhoudt, worden ze kampioen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in