Home Nieuws NEC spelers onder de indruk van prestatie PSV tegen Arsenal: ‘Als ze...

NEC spelers onder de indruk van prestatie PSV tegen Arsenal: ‘Als ze dit al laten zien tegen Arsenal’

372
0

PSV heeft deze week indruk gemaakt met de winst op Premier League koploper Arsenal.

Nederlandse en Britse media gaven de ploeg van Nistelrooij de nodige complimenten maar ook in Nijmegen keek men als aanstaande tegenstander van PSV ook met bovengemiddelde belangstelling naar de wedstrijd.

NEC aanvaller Tannane blikt in gesprek met Dagblad de Gelderlander vooruit op de wedstrijd in Eindhoven. “Mijn vrouw zei: Poeh, als ze dit al laten zien tegen Arsenal, dan wordt het zondag wel heel lastig voor jullie”, zegt Tannane in de Gelderlander. Toch blijft hij hoopvol op een goed resultaat. “De euforie kan bij PSV omslaan in gemakzuchtigheid. Ik heb zelf ook vaak genoeg meegemaakt dat we de ene week wonnen van een topclub en een week later verloren van een lullig team.”

De selectie van NEC lijkt de winst op Arsenal te kunnen relativeren omdat PSV eerder verloor van FC Twente, Cambuur Leeuwarden en FC Groningen. “PSV heeft erg goede spelers, maar ze gingen wel onderuit tegen Cambuur en Groningen. Dat maakt ons dus bij voorbaat ook niet kansloos”, vervolgt Tannane, die weet dat de ogen bij NEC op hem gericht zullen zijn. Hij was al goed voor twee goals en vijf assists. “Ik ben hiervoor gehaald. Ik heb ook weleens gehad dat ik in mijn eerste half jaar bij een club geen bal raakte en dan ben je de kop van jut. Dan is dit leuker en daar moet je dan ook van genieten. En dat doe ik volop bij NEC.”

De club uit Nijmegen won al negen duels op rij niet meer maar krijgt tegelijkertijd ook niet veel doelpunten tegen. De kritiek op trainer Rogier Meijer neemt daardoor toe, maar Tannane verdedigt hem juist. “Ik heb een heel goede band met de trainer en als je aan de rest van de selectie vraagt wat ze van hem vinden dan zullen negen van de tien, wisselspelers zijn natuurlijk niet blij dat ze niet spelen, goed over hem praten. Hij is een warme man, die voor iedereen een babbel over heeft.”


Vorig artikelPOLL: Na de nederlaag in Groningen en de winst op Arsenal:
Volgend artikelPrestaties Luuk de Jong tegen Arsenal gaan Europa door, van UEFA tot Spaanse en Italiaanse kranten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in