Home Nieuws Naweeën van het tijdperk Schmidt bij PSV? Ook Marco van Ginkel uitgeschakeld...

Naweeën van het tijdperk Schmidt bij PSV? Ook Marco van Ginkel uitgeschakeld door blessure

7063
0

Twee jaar lang ging het bij PSV vaak over blessures en het ontstaan van de verschillende blessures.

Het tijdperk Roger Schmidt bij PSV werd afgesloten met de bekerwinst maar even zo vaak ging het over de vele vele blessures. Maar liefst 66 blessures werden er geteld in het laatste seizoen van Roger Schmidt bij PSV. Ook nu de Duitse coach alweer enkele maanden weg is bij PSV, lijkt het blessurespook nog steeds niet te zijn verdreven. Er is afgelopen maanden stevig geëvalueerd op de burelen van het Philips Stadion over de vele blessures onder Roger Schmidt. Het blijft echter gissen naar de oorzaak en verbanden kunnen er nauwelijks gelegd worden.

Toch blijven de blessures ook dit seizoen weer opgestapeld te kunnen worden. Ook voor Marco van Ginkel is het raak. PSV moet het voorlopig namelijk doen zonder van Ginkel, zo melden de PSV clubwatchers Marco Timmer en Rik Elfrink. De middenvelder heeft een hamstringblessure en moet daardoor noodgedwongen enige tijd revalideren.

Ook Luuk de Jong, Mauro Júnior, Yorbe Vertessen, Richard Ledezma, Fredrik Oppegard, Olivier Boscagli en Noni Madueke zijn voorlopig uitgeschakeld vanwege blessures. Wel betreffen het veelal verschillende blessures en niet louter spierblessures.


Vorig artikelOok Calvin Stengs in beeld: PSV informeert bij OGC Nice en krijgt 10 miljoen euro als vraagprijs te horen
Volgend artikelRuud van Nistelrooij gaat gesprek aan met Veerman: ‘Hoeft hij niet via media te doen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in