Home Nieuws ‘Natuurtalent’ Ihattaren drijft Afellay naar het stadion: ‘Ihattaren kan groter worden dan...

‘Natuurtalent’ Ihattaren drijft Afellay naar het stadion: ‘Ihattaren kan groter worden dan Ziyech’

2466
0

Mo Ihataren maakt in het PSV shirt steeds meer voorwaartse stappen en kan in de Eredivisie uitgroeien tot absolute smaakmaker. 

De verwachtingen zijn zeer hooggespannen maar het lijkt de jonge Utrechter allemaal weinig te deren. Nu de Marokanse international Hakim Ziyech naar Chelsea verkast, zal er nog meer druk op de schouders van Ihattaren terecht komen. Ibrahim Afellay verwacht dat zijn jonge ploeggenoot nog meer stappen gaat zetten komende maanden.


Afellay is zeer lovend over ploeggenoot Mo Ihattaren. Als Afellay geen voetballer was geweest, had het talent van Ihattaren hem naar het stadion gedreven. ‘Hij is een natuurtalent dat eens in de zoveel tijd wordt geboren. Je moet een speler als hij lekker het veld op laten gaan, zonder dat je zegt wat hij allemaal moet gaan doen. Iemand die zo creatief is als hij, moet je creatief laten zijn. Mo heeft ontiegelijk veel kwaliteiten, is een speler voor wie je naar het stadion komt en overal het verschil kan maken.

Ook andere prominenten verwachten dat Ihattaren de absolute smaakmaker gaat worden op de Nederlandse en Europese velden. Zo voorziet Henk ten Cate een nog grotere rol voor Ihattaren weggelegd dan Hakim Ziyech tot nog toe heeft laten zien. Ten Cate is lovend over PSV’s toptalent. “Ziyech is een machtig mooie speler en het is jammer dat hij bij Ajax weggaat. Nee, sorry, jammer dat hij uit Nederland weggaat, want er blijven weinig échte kwaliteitsspelers over”, zegt Ten Cate tegen De Telegraaf. “Mo Ihattaren van PSV vind ik ook geweldig, is pas 17 en kan nog weleens groter worden dan Ziyech”, aldus ten Cate.


Facebook Comments