Home Nieuws Narsingh tevreden na matige invalbeurt

Narsingh tevreden na matige invalbeurt

7
0

Luciano Narsingh gaf na afloop van PSV – AZ aan tevreden te zijn over zijn rol als invaller. De rechtsbuiten die waarschijnlijk niet verkocht zal worden bij een gebrek aan concrete interesse, voorziet voor zichzelf een nieuw seizoen bij PSV.

Narsingh was zeker dreigend door zijn snelheid maar zijn voortzetting en afronding waren matig te noemen. Toch was Narsingh tevreden. ‘De trainer zei: “er ligt veel ruimte”. Ik denk dat ik daar goed gebruik van heb gemaakt’, aldus Narsingh, die de overwinning terecht vond. ‘Het was degelijk. Al krijgen we na de 1-0 nog een paar kansen op een tweede of derde treffer. Maken we die, dan is het minder spannend. Op dit moment is de kans groot dat ik blijf. Negentig procent’, liet hij VI weten. ‘Ik heb het naar mijn zin hier bij PSV, mijn familie ook. Ik heb nooit aangegeven dat ik weg wil. Wel heb ik gezegd: “mocht er iets komen, dan wil ik ernaar kijken”.’

Narsingh zit deze week met zijn zaakwaarnemer en wil dan de knoop doorhakken. ‘Ik moet mezelf een datum geven, waarop ik een beslissing neem. Of ik blijf óf ik ga weg. Ik denk niet dat ik te lang moet  wachten. Duidelijkheid is ook lekker voor jezelf. Wanneer dat is? Misschien volgende week al wel. Ik ga deze week met mijn zaakwaarnemer om tafel om te kijken wat het beste is. Als ik blijf, ga ik met de club om tafel.’


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here