Home Nieuws Narsingh sluit zich af voor transfer en richt zich op PSV

Narsingh sluit zich af voor transfer en richt zich op PSV

8
0

Luciano Narsingh wil zich voorlopig volledig richten op PSV. In het Eindhovens Dagblad laat Narsingh weten nog geen moment bezig te zijn met een transfer. De buitenspeler wil zich enkel concentreren op PSV en het spelen van wedstrijden.

Hij heeft met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola dan ook afgesproken nog niets te willen weten van eventuele belangstelling. ‘Ik ga ervan uit dat ik ook na de winterstop speler van PSV ben. Ik ga de club sowieso niet transfervrij verlaten. PSV zit in mijn hart. Dus ik teken bij, of er komt iets moois. Ik ben gelukkig hier, zal PSV niet zomaar verlaten. De kans is heel groot dat ik bijteken in de winterstop. Maar ja, je weet het nooit. Als er een mooie club uit Engeland, Duitsland of Spanje komt, dan ga je erover nadenken. Als ze niet komen, of niet geïnteresseerd zijn, dan moet je dat accepteren en beter je best doen bij PSV.’


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here