Home Nieuws Narsingh en Wijnaldum bewijzen waarde in Premier League

Narsingh en Wijnaldum bewijzen waarde in Premier League

15
0

Luciano Narsingh kijkt terug op een uitstekend eerste optreden voor Swansea City. Narsingh bekroonde zijn debuut voor de club uit Wales met een belangrijke assist tegen Southampton.

Door de pass van Narsingh kon Gylfi Sigurdsson Swansea naar een 2-1 overwinning schieten in het Liberty Stadium. “Dit is een goede start voor mij. We hebben gewonnen bij mijn debuut en daar ben ik zeer blij mee. Toch moeten we hard blijven werken. ik wil nog sterker worden, zodat ik veel kan bijdragen aan dit team”, aldus Narsingh op de clubwebsite.
Narsingh weet hoe hij het beste van waarde kan zijn voor Swansea. “Ik ben sterk in de ruimtes. Als ik de bal krijg, ga ik de diepte in. Het is mooi dat het tot een goede assist leidde”, stelt Narsingh. “Ik hoop dat er nog veel assists zullen volgen en doe er alles aan om dat te laten gebeuren”, besluit de vleugelaanvaller, die zich nu met Swansea gaat voorbereiden op de clash met Manchester City.
Ook Georgino Wijnaldum kan terugblikken op een prima wedstrijd in de Premier League. Wijnaldum kopte Liverpool in de 2e helft naast Chelsea waarmee de wedstrijd op Anfield in een gelijkspel eindigde.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here