Home Nieuws Napoli ziet in Bakayoko opvolger van Lozano en reserveert miljoenen euro’s, PSG...

Napoli ziet in Bakayoko opvolger van Lozano en reserveert miljoenen euro’s, PSG gaat zich opnieuw melden voor Bakayoko

3206
0

Paris Saint-Germain is opnieuw in de markt voor Johan Bakayoko. Echter zijn de Parijzenaars niet de enige club met concrete interesse.

De Parijse topclub wil PSV na Xavi Simons ook van de Belgische international Johan Bakayoko beroven. Anders is de situatie nu wel want Bakayoko heeft juist geen vertrekplannen en/of transferwensen en wil graag bij PSV blijven.

Toch is de Parijse club wederom en net als in december vorig jaar, concreet voor Johan Bakayoko. Althans, de verwachting is dat Paris Saint-Germain zich binnen afzienbare tijd gaat melden bij PSV. Dat melden zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International.

Dan is daar ook nog de interesse vanuit Napels. De kampioen van Italië ziet in de twintigjarige rechtsbuiten de opvolger van Hirving Lozano. Lozano staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Major Soccer-League club Los Angelos FC en zijn vertrek komt dichterbij.

Italiaanse melden dat Bakayoko concreet in de belangstelling staat van Napels, dat weet dat het miljoenen euro’s zal moeten betalen aan PSV om de jonge Belg over te kunnen nemen. De club zou inmiddels miljoenen euro’s reserveren voor een eventuele transfer, klinkt het in Italië.

PSV wenst in principe echter niet mee te willen werken aan een transfer van Johan Bakayoko.

Los daarvan lijkt Bakayoko PSV als de ideale club te zien om stappen voorwaarts te kunnen maken. Die insteek geldt waarschijnlijk ook nog deze zomer mochten Napoli en/of Paris Saint-Germain zich melden. De Italiaanse kampioen zou zelfs enkele tientallen miljoenen voor Bakayoko over hebben, weten Italiaanse bronnen te melden.


Vorig artikelDe link met Real Madrid | PSV werkt aan nieuw contract toptalent Isaac Babadi
Volgend artikelDe voltreffers van Donyell Malen tegen Manchester United, Dortmund-spits gaat maar door met scoren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in