Home Nieuws Napoli trainer Gattuso looft Lozano, die er weer helemaal bij hoort

Napoli trainer Gattuso looft Lozano, die er weer helemaal bij hoort

768
0

Dat het in de voetballerij kan verkeren weten we als geen ander. Dat geldt gelukkig ook voor Hirving Lozano en zijn status bij Napoli.

De Mexicaanse aanvaller staat er weer beter op in Napels na zijn gedragsverandering en winnende treffer in en tegen Genua. Een week eerder was Lozano ook belangrijk met een assist en een doelpunt maar nu had de aanvaller de winnende treffer op zijn schoen bleek later.

En dat zorgt ervoor dat Lozano weer een goed daglicht komt te staan bij trainer Gattuso. Twee weken geleden klonken nog harde woorden voor Lozano: ‘Elke speler die moe is, er geen zin in heeft of mentaal niet scherp is, kan wat mij betreft in de kleedkamer blijven en de training overslaan’, zei Gattuso toen.

Woensdag waren de woorden van de trainer heel anders van aard en kon positieve lovende kritiek niet uitblijven: Lozano werd na een uur samen met Arek Milik binnen de lijnen gebracht en scoorde kort daarna op aangeven van FabiƔn Ruiz.

‘Hij is nu een speler die denkt in oplossingen’, sprak Gattuso. ‘Lozano heeft vaak niet gespeeld, zat lang op de bank, maar krijgt nu zijn minuten. Ik heb hem niets gegeven, hij heeft dit allemaal zelf verdiend. Nu laat hij heel goede dingen zien.’

Het zal de kritische Italiaanse voetbalpers doen besluiten weer anders over Lozano te gaan schrijven. Waar de Mexicaanse aanvaller afgelopen weken naar de uitgang werd geschreven, zullen de kritische media in ItaliĆ« de komende dagen anders van stof zijn wat de kwaliteiten van Lozano aangaan. Er gloort dus zeker weer hoop voor de oud-PSV’er om zijn verblijf bij Napels van nieuwe impulsen te gaan voorzien.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here