Home Nieuws Napoli trainer Gattuso draait weer bij en prijst Hirving Lozano na doelpunt

Napoli trainer Gattuso draait weer bij en prijst Hirving Lozano na doelpunt

588
0

Is Gennaro Gattuso een goede trainer of meer een opgewonden standje? Een goede trainer bouwt een goede band op met al zijn spelers.

Dat laatste kunnen we niet zeggen over de band tussen Hirving Lozano en zijn trainer in Napels. Maar zie daar, na een doelpunt en een winstpartij draait Gattuso weer bij in zijn stevige mening over Lozano.


Zo sprak de Italiaanse trainer zich dinsdagavond uit na de gewonnen wedstrijd tegen Helaas Verona, waarin Lozano goede dingen liet zien. Lozano scoorde en Napoli won in en tegen Verona.

Lozano, die vlak voor tijd Napoli’s tweede treffer maakte, werd een week geleden door Gattuso van de training gestuurd. De beginnende trainer vond dat de Mexicaan geen inzet toonde.

“Gezien zijn snelheid was dit echt een wedstrijd voor hem”, aldus Gattuso over zijn keuze om Lozano te laten invallen. “Sinds onze discussie op de training koester ik geen wrok meer. Hij moet gewoon altijd alles geven.”

Het waren voor Lozano zijn eerste speelminuten sinds de aanvaring op het trainingsveld. De aanvaller, die PSV vorig jaar bijna 40 miljoen euro opleverde, is in zijn eerste seizoen bij Napoli nog niet onomstreden en wordt voortdurend in verband gebracht met een transfer naar de Premier League.


Facebook Comments Box