Home Nieuws Napoli trainer Ancelotti spreekt bewondering uit: ‘Voor Lozano zou ik een moord...

Napoli trainer Ancelotti spreekt bewondering uit: ‘Voor Lozano zou ik een moord doen’

21
0

De hoog aangeschreven trainer van SSC Napoli Carlo Ancelotti, heeft openlijk uitgesproken een groot fan te zijn van Hirving Lozano.

De Italiaanse trainer die ondermeer bij Chelsea en Bayern Munchen aan het roer heeft gestaan, geeft aan erg gecharmeerd te zijn van Hirving Lozano. Lozano wordt al weken in verband gebracht met een transfer naar Italië, waar dus met name Napoli bijzonder geïnteresseerd zou zijn in Lozano.

Zowel Italiaanse als Spaanse media berichten dat Lozano een grote stap zal gaan maken, waarbij steeds wordt benadrukt dat Napoli de meest concrete club zou zijn. In een uitgebreid interview met de voetbalkrant krant Corriere dello Sport wordt Ancelotti gevraagd naar interessante spelers die in de media de ronde doen. Ancelotti kan daarbij niet om Lozano heen.

“We hebben afgelopen zomer onderhandeld over Lobotka, toen we Fabian Ruiz dreigden mis te lopen vanwege zijn clausule”, zegt Ancelotti. “Barella is een sterke speler en voor Hirving Lozano zou ik een moord doen. Maar voor nu ben ik tevreden met mijn uitstekende selectie. Deze groep speelt nog niet op honderd procent. Fabian Ruiz heeft nog geen honderd procent laten zien, net als Arkadiusz Milik of Piotr Zielinski.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here