Home Nieuws Napoli stelt vraagprijs voor vertrekkende Lozano op 50 miljoen euro

Napoli stelt vraagprijs voor vertrekkende Lozano op 50 miljoen euro

829
0

Hirving Lozano en Napoli lijken aan de laatste weken van het dienstverband te zijn begonnen.

Het is tot op heden verre van een geslaagd huwelijk geworden daar in het zuiden van het voetbalgekke land. De liefde tussen Napoli en de Mexicaanse winnaar is eigenlijk nooit daar geweest, op de eerste wedstrijd tegen Juventus na.


Lozano begon voortvarend in de laars en was meteen belangrijk in de topper in Turijn tegen Juventus. Daarna werd alles anders en is inmiddels zijn club en speler er al over uit dat een vertrek de beste oplossing is.

Engelse clubs zitten op het vinkentouw en zouden inmiddels weten wat Lozano moet kosten. Italiaanse media schrijven al langere tijd dat Napoli van plan is Hirving Lozano te verkopen, maar de coronacrisis werpt een ander licht op de situatie. Napoli wil Lozano ook alleen verkopen en niet verhuren. De vraagprijs is inmiddels vastgesteld op 50 miljoen euro.

Mocht dit niet lukken, gokt de Napolitaanse club op een extra seizoen om hem daarna wel goed te kunnen verkopen, zo meldt La Gazzetta dello Sport. Manchester United en Everton zitten op de eerste rij om Lozano van Napoli over te nemen.


Facebook Comments Box