Home Nieuws Henk Spaan: ‘Napoli is dom genoeg om belangstelling voor Lozano te hebben’

Henk Spaan: ‘Napoli is dom genoeg om belangstelling voor Lozano te hebben’

49
0

Mark van Bommel heeft afgelopen week bepaald geen vrienden gemaakt met Hirving Lozano.

De kritiek op de coach is niet van de lucht maar andersom geldt dit net zo goed. Lozano staat in de belangstelling van Napoli en een deel van de PSV fans ziet Lozano graag vertrekken. Ook in de media krijgt Lozano er van langs. Henk Spaan haalt uit naar de Mexicaan waarbij hij natuurlijk weer wijst naar zijn stokpaardje Ajax en Ziyech. Spaan vindt dat van Bommel niet te benijden valt.

Hij ‘zit opgescheept’ met Hirving Lozano, een ‘egoïst’. Dat schrijft Henk Spaan dit weekend in zijn column.

De matige seizoensstart van PSV zorgt voor kritiek maar Spaan richt zich op Lozano. ‘Je zult maar opgescheept zitten met een egoïst als Lozano, die maar aan één ding denkt: het belang van Lozano’, schrijft de columnist.

‘Tegen Ajax zat hij op de bank na een verschrikkelijke thuiswedstrijd tegen Basel te hebben gespeeld. Een en al balverlies leed de Mexicaan voor wie de club Napoli dom genoeg is belangstelling te hebben: een voetballer aan wie de verongelijktheid kleeft als poep aan een schoen’, overdrijft Spaan, die lijkt te vergeten dat de Mexicaan met veel doelpunten erg belangrijk is geweest voor PSV maar veelvuldig voor gevaar zorgt.

‘Vergelijk hem eens met Ziyech, die eerder terugkomt van vakantie voor een invalbeurt in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, nog zonder ritme maar wel meeverdedigend als Bernardo Silva bij City. Het is een discipline die Lozano niet beheerst.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here