Home Nieuws Nagenoeg fit PSV in Leicester gearriveerd voor eerste Europese kwartfinale in 11...

Nagenoeg fit PSV in Leicester gearriveerd voor eerste Europese kwartfinale in 11 jaar

246
0

PSV is woensdag met een nagenoeg fitte selectie naar Engeland afgereisd voor het belangrijke Conference League-duel met Leicester City.

De selectie van Roger Schmidt is op enkele spelers na nagenoeg fit. De Premier League-club is donderdag de tegenstander in de kwartfinales en er gloort perspectief voor PSV om verder door te stoten in het nieuwe UEFA toernooi.

PSV oogt op de eerste 30 minuten in Enschede na fit, gretig en gemotiveerd voor het treffen met de Engelse middenmoter. Alleen de geblesseerde Ryan Thomas, Phillipp Mwene en Armando Obispo en de geschorste Érick Gutiérrez zijn woensdag niet in het vliegtuig gestapt naar Leicester. Thomas en Mwene zijn al enkele maanden uit de roulatie. Het vijftal is in Eindhoven achtergebleven.

Cody Gakpo en André Ramalho behoren wel tot de 21-koppige selectie. Beiden deden een helft mee in Enschede en maakten een prima indruk. Er staat veel op het spel voor de club. Financieel gezien vallen er nog miljoenen euro’s te verdienen en ook sportief valt er veel eer te behalen in het nieuwe UEFA toernooi.

PSV staat voor het eerst in elf jaar in de kwartfinales van een Europees toernooi. PSV degradeerde wel al twee keer dit seizoen want het werd eerder dit seizoen uitgeschakeld in de play-offs voor de Champions League én de groepsfase van de Europa League. In het nieuwe toernooi werden Maccabi Tel Aviv en FC Kopenhagen al verslagen.

https://twitter.com/PSV/status/1511644900407840773?s=20&t=0i-HAnVuHt0GxubbdocscA


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here