Home Nieuws Nagelsmann nieuwe trainer FC Bayern; Sluit Leipzig aan in rijtje grote Duitse...

Nagelsmann nieuwe trainer FC Bayern; Sluit Leipzig aan in rijtje grote Duitse clubs met interesse voor Roger Schmidt?

930
0

Roger Schmidt heeft vele goede contacten in het Duitse voetbal en bij een aantal clubs in het bijzonder.

Schmidt is een graag geziene gast in de Duitse voetbalstadions heeft een goede naam in het Duitse voetbal. De PSV trainer werd afgelopen weken gelinkt aan tal van grote Bundesligaclubs. Eintracht Frankfurt, Hertha BSC en zelfs het gedegradeerde Schalke denkt aan Roger Schmidt om de boel weer vlot te trekken.


Duitse media zien Schmidt op korte termijn een rol vervullen bij een grote Bundesligaclub echter heeft het er alle schijn van dat Schmidt zich aan PSV zal verbinden voor zijn tweede contractjaar.

De week staat het Duitse topvoetbal een spectaculaire trainerstransfer te wachten want niemand minder dan Julian Nagelsmann zal van club gaan verwisselen. FC Bayern Munchen zal de nieuwe werkgever van Nagelsmann gaan worden, melden Duitse media maandagmiddag. De specataculiare transfer is nog niet helemaal rond want Leipzig wenst maar liefst 25 miljoen euro te ontvangen voor de pas 33 jarige trainer.

Roger Schmidt is een goede bekende van Leipzig en de andere club uit het Red-Bull concern, te weten Red-Bull Salzburg. Het lijkt dan ook wachten op een nieuwe link met een volgende grote Duitse Bundesligaclub.