Home Nieuws Naderend vertrek Sam Lammers naar Atalanta Bergamo kost PSV miljoenen euro’s

Naderend vertrek Sam Lammers naar Atalanta Bergamo kost PSV miljoenen euro’s

6233
0

Serie A club Atalanta Bergamo is concreet voor Sam Lammers, zo melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

De club uit het noorden van Italië werd afgelopen seizoen derde in de Serie A en ziet in Sam Lammers de nieuwe spits. Dat resulteert in een concreet bod op Lammers. Atalanta wenst het schamele bedrag van slechts 7 miljoen euro voor Lammers te betalen en heeft dit bod bij PSV op tafel gelegd.

PSV is bepaald niet te spreken over de gang van zaken omdat het Lammers maanden terug al een concreet bod heeft gedaan het nog slechts één jarige contract te verlengen.

Dat resulteerde nog niet in een concrete afhandeling en juist dat steekt PSV nu de competitie op het punt van beginnen staat.

De zaakwaarnemer van Lammers lijkt bepaald geen beste rol te spelen in het geheel. Een goed seizoen van Lammers en een pak doelpunten voor PSV zou immers een toptransfer teweeg kunnen brengen naar een club uit de top van Europa. Lammers en zijn zaakwaarnemer willen klaarblijkelijk nu cashen en PSV een week voor de start van de competitie vertwijfeld achter laten.

Het zou voor PSV een miljoenenstrop betekenen. De club moet immers de transfermarkt op om een vervanger voor Lammers halen, waar normaal gesproken de zelf opgeleide spits later in zijn carrière miljoenen euro’s in het laatje zou gaan brengen voor PSV.

Later meer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here