Home Nieuws NAC ziet PSV worstelen aast op bekersucces in Eindhoven: ‘Ze kunnen teleurgesteld...

NAC ziet PSV worstelen aast op bekersucces in Eindhoven: ‘Ze kunnen teleurgesteld raken door wisselen Schmidt’

354
0

Roger Schmidt komt regelmatig ter ore dat zijn wisselbeleid op veel weerstand mag rekenen bij de PSV fans maar eigenlijk bij geheel voetbalminnend Nederland.

Ook tegenstander NAC Breda ziet dat Roger Schmidt vele wissels toe weet te passen en dat tegenstanders daar geregeld hun voordeel uit kunnen halen. Schmidt heeft het immers in de vingers om een wedstrijd ‘dood’ te wisselen. Trainer Edwin de Graaf van NAC Breda denkt dan ook dat een stunt mogelijk is tegen PSV in het eigen Philips Stadion.

De Graaf ziet PSV worstelen en denkt dat zijn elftal weleens op het juiste moment kan gaan pieken in Eindhoven. PSV heeft te kampen met een veel besproken keeperswissel waarin Yvon Mvogo en Joël Drommel beiden niet uit de verf komen en is er hoop in Breda. “Schmidt wisselt veel. Sommige spelers kunnen daar teleurgesteld over raken omdat ze vaker willen spelen. Als de resultaten dan uitblijven en supporters gaan morren, voel je dat het wat onrustiger wordt”, zegt de NAC-coach in gesprek met het regionale medium BN DeStem.

De Graaf gaat verder en lijkt met zijn ploeg vol zelfvertrouwen af te reizen naar Eindhoven. De Graaf zag eerder ook Telstar en FC Volendam de wil opleggen aan PSV. “PSV zal veel de bal hebben, maar zeker in de omschakeling moeten wij lef tonen”, vervolgt De Graaf, die slechts kleine concessies wil doen aan zijn speelwijze. “Tegen AZ hebben we geoefend met vijf man achterop en vier middenvelders ervoor. Dan ben je alleen maar aan het tegenhouden. Wij gaan gewoon met vier verdedigers spelen. Compact houden en klein maken op de eigen helft en in de omschakeling proberen gevaarlijk te worden”, aldus Edwin de Graaf namens NAC Breda.


Vorig artikelSamenvatting Jong Ajax – Jong PSV
Volgend artikelRoger Schmidt nam besluit tot stoppen bij PSV na verloren topper tegen Ajax

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in