Home Nieuws Naar excuses zoekende maar complimenteuze Arne Slot wijst naar beste speler van...

Naar excuses zoekende maar complimenteuze Arne Slot wijst naar beste speler van het veld

1738
0

Arne Slot zag vrijdagavond dat zijn ploeg het onderspit delfde tegen een fit, agressief en scherp maar ook beter voetballend PSV.

Dat bleek een grote tegenvaller te zijn voor de coach van de landskampioen. Het had er alle schijn van dat Slot vooraf geen rekening hield met een nederlaag op eigen veld tegen de club die het doorgaans lastig heeft in de Kuip tegen Feyenoord. Vrijdagavond bleek alles anders zoals PSV zich al ruim 2,5 jaar ongeslagen acht tegen Feyenoord in de Kuip. Twee remises en een overwinning verder, in de wetenschap dat er inmiddels ook twee gewonnen bekerfinales in de Kuip gerealiseerd zijn, wordt de Rotterdamse voetbaltempel langzaam een stadion waar PSV zich goed staande weet te houden.

Dat constateerde coach Slot ook na 96 minuten voetbal op eigen bodem en dus zocht de succestrainer na afloop naar woorden, nadat hij zichzelf eerst voor enkele minuten bij de scheidsrechter meldde om wat zaken te bespreken. De trainer gaf aan dat zijn ploeg nog zoekende is, terwijl Santiago Giménez en Calvin Stengs nog niet topfit waren.

Slot constateerde na afloop ook nog dat zijn ploeg vier basisspelers miste, wat feitelijk naar excuses zoeken heet. Of dat fair is laten we in het midden want de eigenlijke aanvoerder, Oostenrijker Trauner, is al maanden afwezig.

Arne Slot was overigens niet alleen naar excuses aan het zoeken want de trainer van de Rotterdammers was zeker ook complimenteus richting PSV. Slot was vrijdagavond meteen na afloop van mening dat PSV de terechte winnaar was in De Kuip en deelde complimenten uit over het spel wat PSV op de mat legde en de fitheid van de ploeg van Peter Bosz.

Slot noemde echter één speler bij naam en vond dat hij niet om Joey Veerman heen kon. De trainer uit Zwolle sprak zich in onderstaande video uit over Veerman en stelde vast dat de middenvelder uit Volendam de de beste man van het veld was. Daar sluiten we ons natuurlijk bij aan.


Vorig artikelOok Belgische verdediger Debast wil naar PSV en weigert nieuwe aanbieding Anderlecht
Volgend artikelHet grootste compliment voor Peter Bosz komt van De Telegraaf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in