Home Nieuws Na Wijnaldum dreigt FC Barcelona ook Memphis mis te lopen, Juventus overtreft...

Na Wijnaldum dreigt FC Barcelona ook Memphis mis te lopen, Juventus overtreft aanbieding

1804
0

FC Barcelona moet ernstig rekening houden met het mislopen van zowel Georginio Wijnaldum als Memphis Depay.

De transfer van Wijnaldum naar Paris Saint Germain is nog niet volledig afgerond maar alle signalen staan op groen wat de toekomst van Wijnaldum in Parijs aangaat.


Slechts een medische keuring houden PSV en Wijnaldum nog uit elkaar. Een dezer dagen verwachten club en speler de transfer af te ronden. Dan de toekomst van de eveneens transfervrije Memphis Depay.

De steraanvaller van Oranje en Lyon gaat ook een stap maken maar een overgang naar FC Barcelona laat al maanden op zich wachten. Inmiddels hangen er grote vraagtekens boven de transfer naar Cataloniƫ.

Juventus is de kaper op de kust geworden. Volgens Mundo Deportivo heeft Juventus Memphis namelijk een betere aanbieding gedaan dan Barcelona. Memphis zou in Turijn liefst drie miljoen euro per jaar meer kunnen gaan verdienen dan in Barcelona, zo meldt het medium.

FC Barcelona denkt niet aan opgeven wat de komst van Memphis aangaat. De club van Koeman blijft volgens de berichtgeving vertrouwen hebben in de komst van Memphis, maar voor een nieuw ‘Wijnaldum-scenario’ wordt gevreesd, aldus Spaanse en Italiaanse media.


Facebook Comments