Home Nieuws Na voortvarende start bevestigt preses Villarreal beweging rond Danjuma

Na voortvarende start bevestigt preses Villarreal beweging rond Danjuma

1870
0

Het verleden van Danjuma ten spijt, maar PSV zal in geen geval de nieuwe bestemming worden voor voormalig PSV’ Arnout Danjuma.

De geruchten over een mogelijke opvolging van Cody Gakpo werden aangewakkerd in een voetbalpodcast maar realistisch is het niet te noemen. Wel erkent de president van de Spaanse La Liga club dat Danjuma voor een vertrek staat uit Spanje. Danjuma staat voor een rentree in Engeland. Bournemouth, de nummer zestien van de Premier League, wil de aanvaller van Villarreal terughalen, meldt The Athletic. Bournemouth was al eerder werkgever van Danjuma, die voor ruim 20 miljoen verkaste van de Premier League club naar Villarreal.

Villarreal lijkt deze maand afscheid te willen nemen van Danjuma. Mogelijk heeft de beslissing van de subtopper van doen met tekorten in de boeken, die gedicht zouden moeten worden met een miljoenentransfer van de aanvaller. Everton, Nottingham Forest en Bournemouth zijn allen serieus in de markt voor de aanvaller, waardoor we wel kunnen concluderen dat PSV niet de volgende werkgever van de gewilde aanvaller zal worden.

Bournemouth is inmiddels akkoord met Villarreal en Danjuma, schrijft The Athletic. Na 22 goals in 51 wedstrijden lijkt een vertrek van Danjuma uit Spanje dichtbij. Spaanse media melden dat de preses van Villarreal inmiddels bevestigde dat een vertrek aanstaande is.


Vorig artikelKan een vertrek van Madueke de normaal onbereikbare Arnaut Danjuma naar PSV leiden? ‘Ideale Gakpo opvolger’
Volgend artikelEngelse media: Chelsea is serieus in de markt voor Madueke, PSV dient rekening te houden met vertrek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in