Home Nieuws Na verwerkt miljoenenverlies keert Maxi Romero deze zomer mogelijk terug bij PSV

Na verwerkt miljoenenverlies keert Maxi Romero deze zomer mogelijk terug bij PSV

3368
0

In het kader van een ‘never ending story’, een bericht over de Argentijnse spits Maxi Romero.

Waar een ieder in de veronderstelling leek te zijn dat de wegen van Maximiliano Romero en PSV geschieden waren, keert de inmiddels 24 jarige Argentijnse spits deze zomer mogelijk terig bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Het is nogal een story geworden, PSV en Romero. De spits, die in Eindhoven nooit echt wist te overtuigen en veel blessureleed kende, wordt tot aan het einde van dit kalenderjaar verhuurd aan Racing Club uit zijn geboorteland Argentinië. Het is momenteel echter onduidelijk of die huurovereenkomst wel stand houdt, meldt het Eindhovens Dagblad. Daar zijn een aantal financiele redenen voor aan te wijzen.

PSV liet Romero afgelopen zomer op huurbasis vertrekken naar Racing Club. De 24-jarige Argentijn verlengde destijds zijn contract bij PSV met één jaar, zodat de club mogelijk nog iets zou kunnen verdienen aan hem. Of beter gezegd, minder grote verliezen in de boeken kon noteren. Racing Club uit Argentinië zou ook het grootste gedeelte van zijn salaris overnemen van PSV.

Daarnaast zou PSV een bedrag van zeven ton krijgen voor de huurdeal met de Argentijnen, meldt het Eindhovens Dagblad. Vooralsnog is het echter onduidelijk of dat bedrag is overgemaakt door Racing Club aan PSV, weet de regionale krant te melden. Romero heeft geen zicht op een hernieuwde sportieve toekomst bij PSV. De club wenst het eerder genomen besluit over de Argentijn niet terug te draaien,

Dat neemt niet weg dat Racing Club zich aan de gemaakte afspraken moet houden en daar zijn op dit moment twijfels over, klinkt het na een analyse van het Eindhovens Dagblad. In dat geval kan het realiteit worden dat PSV Maxi Romero nog voor een half seizoen ziet terugkeren deze zomer. Het trackrecord van Romero bij PSV is weinig bijzonder te noemen. De Spits speelde tot op heden zeventien officiële duels in het eerste elftal. Daarin was hij goed voor één goal en twee assists.


Vorig artikelFeyenoord ziet Ricardo Pepi met lede ogen naar PSV vertrekken: ‘Te duur voor ons’
Volgend artikelPSV bevestigt definitief vertrek Silva, Hazard en Branthwaite en is bijzonder tevreden over de samenwerkingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in