Home Nieuws Na verlengen Sangaré richt verheugde John de Jong zich op Cody Gakpo:...

Na verlengen Sangaré richt verheugde John de Jong zich op Cody Gakpo: ‘PSV heeft duidelijkheid’

9074
0

Als vanzelfsprekend is PSV maar wat blij met de de duidelijkheid die ontstaan is na het verlengen van het contract van Ibrahim Sangaré.

De club geeft een duidelijk signaal af aan de eigen aanhang maar ook aan de concurrentie. PSV gaat dit seizoen voor het hoogst haalbare en dat is de Champions League alsmede de landstitel. Met het behoud van Ibrahim Sangaré kunnen de pijlen van de lub gericht worden op het behoud van Cody Gakpo. Directeur Voetbalzaken John de Jong is verheugd met de verlenging van Sangaré en weet dat dit kan doorwerken naar andere spelers.

’Het mag duidelijk zijn dat Ibrahim een interessante speler is voor veel clubs, daarom zijn we blij dat hij heeft gekozen om zijn contract te verlengen. We hebben met PSV de ambitie om ons ten opzichte van vorig seizoen te verbeteren en Ibrahim wil daar graag zijn bijdrage aan leveren. Daarom is het zo goed dat hij vroeg in augustus duidelijkheid geeft aan PSV”, aldus John de Jong, die inmiddels ook weet dat het aanblijven van Gakpo kan gaan afhangen van het wel of niet deelnemen aan de Champions League.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here