Home Nieuws Na twee interlands, tribuneplaatsen en een kritische van Gaal, keert Joël Drommel...

Na twee interlands, tribuneplaatsen en een kritische van Gaal, keert Joël Drommel weer terug bij PSV

1938
0

Joël Drommel is twee ervaringen rijker na zijn dagen bij Oranje. Drommel keert met een rugzak vol ervaringen weer terug naar PSV.

Oranje won eenvoudig van Gibraltar in een wedstrijd waarbij je je afvraagt waarom je jezelf als speler van een ministaatje als Gibraltar, zo laat pijnigen op topsportniveau. Het duel voor de WK kwalificatie eindigde in een 6-0 overwinning. Met twee treffers van Memphis Depay en ook doelpunten van Denzel Dumfries, Arnaut Danjuma en Donyell Malen waren er vijf treffers afkomstig van voormalig PSV’ers.

Voor Joël Drommel waren het wellicht minder prettige dagen. Maandagmiddag kwam oud-profvoetballer Piet Keur bij NH Nieuws met het gerucht dat Joël Drommel om disciplinaire redenen op de tribune plaats moest nemen omdat hij zich een keer verslapen had en de volgende interlandperiode ook niet meer opgeroepen zal worden. Of het gerucht waar is, laten we het in midden. Feit is wel dat Drommel twee keer op de tribune plaats kon nemen.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Gibraltar reageerde bondscoach Louis van Gaal tegenover de NOS geïrriteerd over deze berichten. Hij wilde het echter niet ontkennen en ook niet bevestigen. Volgens Van Gaal was het privé en hoort zoiets op het trainingskamp te blijven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here