Home Nieuws Miljoenenbod | Na Stijn Spierings dreigt RC Lens PSV opnieuw af te...

Miljoenenbod | Na Stijn Spierings dreigt RC Lens PSV opnieuw af te troeven in strijd om gewilde speler

13711
0

PSV zet vol in op de komst van Charles De Ketelaere maar heeft inmiddels stevige concurrentie.

PSV meldde zich al meermaals bij zowel AC Milan als bij het management van Charles De Ketelaere maar tot een deal kwam het nog niet. PSV zet in op een huurovereenkomst met koopoptie want op dit moment vraag AC Milan 28 miljoen euro voor de Belg, die een jaar geleden 35 miljoen euro gekost heeft.

Afgelopen weekend werd bekend dat PSV stevige concurrentie heeft gekregen van Serie-A club Atalanta Bergamo maar er is nog een kaper op de kust. Het zou gaan om Ligue 1 club RC Lens, uit het noorden van Frankrijk.

De nummer twee van Frankrijk en uitdager van Paris Saint-Germain, zat PSV eerder deze zomer dwars in de strijd om de handtekening van Stijn Spierings. PSV sprak met de middenvelder, maar die maakte vervolgens de keuze om Toulouse voor RC Lens te verlaten.

Als we verschillende Franse media moeten geloven zou Lens PSV opnieuw kunnen gaan aftroeven. Charles De Ketelaere staat concreet in de belangstelling van RC Lens, dat een bod van 28 miljoen euro zou hebben gedaan op de 22-jarige aanvaller. Dat zou een flinke streep door de rekening van Earnie Stewart zijn.

Inmiddels wordt er in Franse media ook melding gemaakt over interesse vanuit Red Bull Leipzig en Aston Villa. Net als PSV zetten genoemde clubs in op een huurconstructie, aldus het Franse medium RMC Sport.


Vorig artikelWaarom PSV in Europa kan verrassen: ‘PSV heeft twee goede buitenspelers’
Volgend artikelBetaalopties, zoals Apple Pay, zijn voor Nederlandse casino’s een aanwinst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in