Home Nieuws Na Pepi, Summerville en Beelen lijkt PSV opnieuw in een strijd met...

Na Pepi, Summerville en Beelen lijkt PSV opnieuw in een strijd met Feyenoord verwikkeld te zijn

27719
1

In de maanden waarin de meeste geruchten de kop op steken wordt PSV bijna wekelijks en soms dagelijks, in verband gebracht met verschillende spelers.

Vaak betreffen het spelers waar we nog nooit van gehoord hebben of spelers die geenszins eerder met PSV in verband werden gebracht. Vaak blijken de geruchten ook een opmaat te zijn voor een aankomende en inkomende transfers. PSV heeft tot op heden in ieder geval de aanval versterkt en was ver om ook de verdediging te versterken.

Tot op heden werden zowel de transfers van Ricardo Pepi als Noa Lang afgerond en zag de club Thomas Beelen naar Feyenoord vertrekken. Deze transferzomer lijkt PSV opvallend vaak met Feyenoord verwikkeld te zijn in transferdossiers. Eerder werden zowel PSV als Feyenoord in verband gebracht met een inkomende transfer van Leeds United aanvaller Summerville en Ricaro Pepi. Deze week is het opnieuw raak want PSV wordt in verband gebracht met een speler waar opnieuw Feyenoord mee in verband wordt gebracht.

SOCCER/FUTBOL
VENUE WORLD CUP SUB 17
ESTADIO HIDALGO
General aerial photo of the Hidalgo Stadium, venue of the FIFA U-17 Championships World Cup Mexico 2011 at Pachuca City./Foto aerea general del Estadio Hidalgo, sede del Campeonato Mundial Sub 17 dela FIFA Mexico 2011, en la ciudad de Pachuca, 04 August 2007. MEXSPORT/OMAR MARTINEZ

PSV zou in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder zijn uitgekomen in Mexico. Luis Chávez zou in de belangstelling van PSV staan. Dat weet KeryNews te melden. PSV zou naast Feyenoord ook concurrentie hebben van een niet nader genoemde Russische club. Die club, vermoedelijk Spartak Moskou, zou momenteel zelfs de beste papieren zou hebben in de strijd om Chávez.

Hoeveel de Mexicaan van Pachuca moet kosten is nog onduidelijk. PSV en FC Pachuca zijn geen onbekenden van elkaar. Eerder waren beide clubs al handelspartner van elkaar bij de transfers van Hirving Lozano en Érick Gutiérrez.


Vorig artikelDe eerste training van Noa Lang gaf ‘een bijzonder moment’ | Toekomst Simons: ‘Ziet er behoorlijk goed uit’
Volgend artikelZo reageert Luuk de Jong op het nieuwe PSV thuisshirt

1 REACTIE

  1. Waarom komt er niemand met een groot Nederlands talent? Kliekjes, angst om af te gaan, misplaatste arrogantie je wordt er doodziek van. Het barst van het talent in Nederland. Alleen scouting kliekjes hebben het voor het zeggen. Gefeliciteerd PSV. Wordt wakker.
    De vijver is veel groter. Vr gr Hans Jansen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in