Home Nieuws Zelfkritische Guus Til zag na rust ‘een beetje chaos’, Veerman beaamt meermaals...

Zelfkritische Guus Til zag na rust ‘een beetje chaos’, Veerman beaamt meermaals slechte wedstrijd tegen Ajax

485
0

Heracles – PSV werd de wedstrijd van Guus Til. De aanvaller was erg belangrijk voor PSV in Almelo.

Til kreeg opnieuw een plaats in de basis toebedeeld van Peter Bosz en de aanvaller stelde zeer zeker niet teleur. Door een goede loopactie van Til werd de wedstrijd opengebroken. Het gevolg was een strafschop en een rode kaart. Toch was PSV voor de strafschop en de rode kaart al erg dominant aan de bal en gaf het Heracles nauwelijks adem.

Na de rode kaart werd de dominantie nog groter en bleek Guus Til de spil te zijn. Want de aanvaller kopte nog op de lat, raakte later de paal, scoorde een geweldige treffer na zeer beheerst aannemen en diagonaal afronden. Maar na afloop bleek Til nog niet tevreden te zijn. ‘Meer, meer, meer maar dit was ok, Ik had gewoon een hattrick moeten maken’, zei Til over zijn bijdrage.

Ook Joey Veerman komt in onderstaande video nog aan het woord. De middenvelder beaamde in gesprek met PSV TV dat hij een slechte wedstrijd tegen Ajax speelde. Vanuit meerdere kanten kreeg Veerman deze week kritiek na zijn mindere wedstrijd tegen Ajax maar zijn sterke antwoorden op al die meningen zorgen ervoor dat zijn wissel vorige week en zijn mindere spel naar de vergetelheid worden gebracht.


Vorig artikelStemmingmakerij of realiteit? ‘PSV krijgt nog een probleem met Noa Lang’
Volgend artikelSamenvatting PSV O18 – Ajax O18

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in