Home Nieuws Na ‘open sollicitatie’ | PSV in contact met Noa Lang over transfer...

Na ‘open sollicitatie’ | PSV in contact met Noa Lang over transfer naar Eindhoven

3376
0

‘Een wereldgoal’, zei Rafaël van de Vaart na de late 2-2 van Noa Lang tegen Kroatië.

De analist van de NOS was lyrisch over de traptechniek van de invaller. Lang wordt per heden serieus met een transfer naar PSV in verband gebracht, melden meerdere media.

PSV heeft na een uiterst lucratieve transferwinter voldoende middelen in kas om een toptransfer te bewerkstelligen. PSV heeft ook voldoende financiële middelen om meerdere toptransfers te bewerkstelligen. PSV heeft als wens om transferwaarde te kweken rondom aankopen.

Tel daarbij op dat Xavi Simons een rol achter de spitsen ambieert en een transfer van Noa Lang van Club Brugge naar PSV is welhaast een normale en gangbare transfer.

Dan hebben we de bijna open sollicitatie van de hoofdrolspeler nog niet eens benoemd. Lang sprak zich vorige week uit over een toekomst bij PSV en voorzag dat een transfer naar Eindhoven hem als vanzelf een echte stap verder zou brengen in zijn nog redelijk jonge carrière.

‘Eerst zei ik stellig: nee, maar ik ben pas vader geworden. Misschien één of twee jaar, kan geen kwaad. Als ik bij PSV had gedaan wat ik drie seizoenen bij Club Brugge heb gedaan, speelde ik nu bij een Europese topclub. Blijkbaar verkopen ze in België niet zo goed’, zei Lang over zijn toekomst.

Noa Lang kende vooral in Brugge een enorme opmars van zijn carrière. Voor Club Brugge speelde hij 125 duels, waarin hij totaal 38 keer scoorde. Eerder speelde hij voor FC Twente, Ajax en Feyenoord. PSV zal naar verluidt rond de 11 miljoen euro voor Lang op tafel moeten leggen, waarbij waarschijnlijk een stevig doorverkooppercentage bedongen zal gaan worden.


Vorig artikelFábio Silva verlaat PSV definitief, Amerikaans toptalent opnieuw in beeld
Volgend artikelPSV lijkt mis te tasten | Dolberg naar RSCA, transfersom ‘slechts’ 4,5 miljoen euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in