Home Nieuws Na Olympique Marseille ook Italiaanse Serie A club concreet voor Ruud van...

Na Olympique Marseille ook Italiaanse Serie A club concreet voor Ruud van Nistelrooij

2951
0

Ruud van Nistelrooij heeft nog altijd geen club na zijn plotselinge opstappen bij PSV afgelopen voorjaar maar de naam van het PSV-icoon wordt her en der wel genoemd.

Met name in de grotere buitenlandse competities klinkt de naam van Ruud van Nistelrooij in de verschillende media. Amper een week na het opstappen van de trainer uit Geffen, bleken Engelse media Van Nistelrooij al te linken aan diverse Premier League-clubs maar daarna bleef het stil rond de oud-topspits.

Wel verscheen Van Nistelrooij meermaals in het openbaar. Van Nistelrooij was te gast in Sevilla bij een afscheidswedstrijd van Betis Sevilla legende Joaquín. Enkele weken geleden werd Ruud van Nistelrooij in verband gebracht met de functie van hoofdtrainer bij Olympique Marseille maar de Italiaan Gattuso werd uiteindelijk de nieuwe trainer van Marseille.

Deze week werd in Italie bekend dat Ruud van Nistelrooij in beeld zijn geweest bij het Italiaanse Salernitana. Bij deze Serie A club werd trainer Paulo Sousa ontslagen, waardoor de Italiaanse clubleiding van Salernitana op zoek ging naar een nieuwe hoofdcoach. Van Nistelrooij zou in beeld zijn geweest, maar hoe concreet de interesse is geweest is niet bekend.

Van Nistelrooij lijkt echter niet de nieuwe trainer van Salernitana te gaan worden, want die club lijkt te gaan kiezen voor Pippo Inzaghi, zo meldt Wesley Victor Mak via Twitter.


Vorig artikelSparta – PSV | De doelpunten op Het Kasteel vanuit het uitvak
Volgend artikelSevilla ontvangt PSV met weer een nieuwe coach | ‘Tegen Sevilla had hij twee goals moeten maken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in