Home Nieuws Na niet realistische kandidatuur zegt Aad de Mos: ‘José Mourinho past helemaal...

Na niet realistische kandidatuur zegt Aad de Mos: ‘José Mourinho past helemaal niet bij PSV’

2476
0

De enige serieuze kandidaat die momenteel in beeld is bij PSV, luistert naar de naam Peter Bosz.

De gesprekken zijn gaande en normaal gesproken kunnen we aan het einde van deze week witte rook verwachten vanaf de burelen van het Philips Stadion. Zoals te doen gebruikelijk worden er tal van namen gekoppeld aan de vacature bij PSV en inmiddels ook wat namen van buitenlandse trainers.

Door de functie van Earnie Stewart bij PSV wordt ook de bondscoach van de Verenigde Staten gekoppeld aan het trainerschap bij PSV, zoals ook de coach van Celtic aan PSV werd gekoppeld. Inmiddels is bekend geworden dat Celtic trainer Ante Postecoglou naar Tottenham Hotspur vertrekt.

Oftewel, is het niet weer eens tijd voor een buitenlandse coach, met een grote naam? PSV haalde ooit in 1990 de bondscoach van de Engelse nationale ploeg binnen. Twee jaar nadat PSV de Europa Cup voor landskampioenen wist te veroveren, tekende Sir Bobby Robson bij PSV en werd zowel in 1991 als in 1992 landskampioen met PSV.

Het medium Soccernews koppelt PSV in een stelling nu aan de Portugees José Mourinho, die recent openlijk twijfelde aan zijn toekomst bij AS Roma en mogelijk naar Paris Saint-Germain vertrekt. De stelling van het medium is verre van realistisch te noemen en dat weet Aad de Mos in gesprek met het medium dan ook wel te bevestigen.

“Nooit van z’n leven. Die past helemaal niet bij PSV. In zijn voetbal zit totaal geen DNA in van Hollandse School. Hij kan in deze tijd niet mee in het Hollandse voetbal. Dat wil hij ook niet”, is de Mos stellig tegenover Soccernews.


Vorig artikelPSV volgt Leeds United aanvaller Crysencio Summerville
Volgend artikelZo verraste PSV Fábio Silva | ‘Geheime’ komst ouders, vader Silva uit zijn dak na late Simons goal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in