Home Nieuws Lionel Messi | Na Nederland – Argentinië is er sprake van complottheorie:...

Lionel Messi | Na Nederland – Argentinië is er sprake van complottheorie: ‘Gesponsord door Qatar’

4966
0

De kruiddampen van Nederland – Argentinië zijn nog maar nauwelijks opgetrokken of de volgende kraker staat alweer voor de deur.

De straatschoften van Argentinië mogen proberen om tegen Kroatië de finale van het WK te halen. Dat voetbalminnend Nederland weinig meer op heeft met de Lionel Messi en zijn ploeggenoten, is inmiddels meer dan duidelijk geworden. De sterspeler liet zich behoorlijk gaan rond de veel besproken interland tussen beide landen. Inmiddels is er een heuse complottheorie gaande over de wedstrijd en de uitkomst daarvan.

Voetbalcommentator Wytse van der Goot heeft van een anonieme bron vernomen dat Argentinië mogelijk voordeel krijgt op het WK 2022, omdat Qatar graag zou zien dat Lionel Messi wereldkampioen wordt. Dat vertelde de commentator in de Derde Helft Podcast, die beelden van Van der Goots complottheorie deelde op Twitter.

Messi voetbalt namelijk bij een club die wordt gesponsord door Qatar – namelijk Paris Saint-Germain – en als Messi wereldkampioen wordt, zet hij in Qatar de kroon op zijn werk, op zijn gehele carrière. De discutabele voorzitter van PSG heeft in ieder geval de macht om situaties rond Messi te beïnvloeden, is in het verleden gebleken. Wie weet is de tegenprestatie van de vervelende heer Messi wel een extra jaar PSG. De theorie is wel enigszins vergezocht en hangt van losse eindjes aan elkaar maar wie goed gelovig is, kan deze theorie zomaar aanhangen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here