Home Nieuws Na Liverpool volgt ook PSV middenvelder van Fluminense

Na Liverpool volgt ook PSV middenvelder van Fluminense

2003
0

Het middenveld onder Peter Bosz staat als een huis maar dat betekent niet dat de club geen andere spelers in de gaten houdt.

PSV lijkt in ieder geval nog altijd geïnteresseerd in de Belgische middenvelder Aster Vranckx, waar het mogelijk deze winter nog voor gaat doorpakken. De club lijkt namelijk van mening te zijn dat het middenveld bij blessures wat dun bezet is. Mocht Jerdy Schouten of Joey Veerman geblesseerd raken is het zoeken naar het juiste alternatief.

Het verhaal rond Aster Vranckx is bekend. De middenvelder was afgelopen zomer dichtbij een transfer naar Eindhoven, maar VfL Wolfsburg liet hem destijds niet gaan. PSV volgt de verrichtingen van Vranckx nog altijd, maar wordt in Braziliaanse media ook in verband gebracht met de Braziliaanse middenvelder André Trindade da Costa Neto.

Het medium Footballtransfers meldt het nieuws ook. André, van de Braziliaanse club Fluminense, zou namelijk in beeld zijn om het middenveld van PSV te komen versterken. De 22-jarige Braziliaan valt in eigen land al enkele seizoenen lang vooral op door zijn technisch vaardige spel.

André zou een stevig prijskaartje om zijn nek hebben hangen. De Braziliaan is namelijk basisspeler bij Fluminense. Engelse media berichten eerder ook al over de technisch vaardige middenvelder. Ook Liverpool volgt de carriere van de Braziliaan nauwlettend. In onderstaande video enkele compilaties van de Braziliaanse middenvelder van Fluminense.


Vorig artikelDuizenden PSV fans in het Philips Stadion bij open training
Volgend artikelVerwachte opstelling in Athene: Veerman, Malen en Simons opnieuw basisspelers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in