Home Nieuws Na Jorrit Hendrix staat ook Jeroen Zoet open voor een transfer naar...

Na Jorrit Hendrix staat ook Jeroen Zoet open voor een transfer naar Feyenoord

818
0

Jeroen Zoet wordt genoemd als zomerse versterking bij Feyenoord, zo meldt het medium 1908.nl.

Zoet is nog altijd doelman van Serie A club Spezia maar dat zou aanstaande zomer dus zomaar verandering in kunnen komen. Jeroen Zoet is niet de eerste keeper van dienst bij Spezia en juist die situatie zou de doelman graag willen keren. Het sportieve plaatje lijkt te ontbreken in Italië. De doelman kan zijn contract bij Spezia wel verlengen omdat de Serie A laagvlieger wel tevreden is over de doelman maar Zoet zou overwegen om de Italiaanse club de rug toe te keren komende zomer.

De inmiddels 31 jarige doelman wil zijn laatste jaren onder de lat als eerste keeper in gaan en mogelijk krijgt hij die kans bij Feyenoord. Het medium 1908.nl meldt ook dat Jeroen Zoet een stap naar Feyenoord in overweging heeft en dus open zou staan voor een terugkeer naar de Eredivisie. Zoet speelde eerder voor PSV, RKC Waalwijk en FC Utrecht speelt sinds anderhalf jaar voor Serie A-club Spezia. In Italië is Zoet nooit de onbetwiste nummer één geweest. Volgens het Feyenoord medium 1908.nl is er door de clubleiding van de Rotterdammers al geïnformeerd bij Zoet. De familie Zoet verwacht in mei een tweede kindje en zou overwegen om zich weer in Nederland te vestigen.

Het is nog maar de vraag of Feyenoord Zoet kan betalen maar met de interesse in de voormalig PSV doelman richt de Rotterdamse club de pijlen opnieuw op een voormalig PSV’er. Ook Jorrit Hendrix is tegenwoordig Feyenoorder en wordt voor anderhalf seizoen gehuurd van Spartak Moskou.

https://twitter.com/1908nl/status/1513619913029599235?s=20&t=25gKBxu4B8dXVNJauDtPlw

heeft Zoet een eventuele transfer naar De Kuip in overweging.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here