Home Nieuws Na een zomer vol twijfels, is alleen Southampton concreet: PSV wijst bod...

Na een zomer vol twijfels, is alleen Southampton concreet: PSV wijst bod af

18777
0

Maandenlang gaat het al over Cody Gakpo en zijn toekomst. De aanvaller lijkt maar geen keuze te kunnen maken.

Vrijwel de gehele zomer gaat het al welke clubs er interesse hebben in de aanvaller en welke clubs ook daadwerkelijk doorpakken voor Gakpo. Steevast wordt er gesproken over contacten met zijn management maar geen enkele club lijkt door te pakken voor Gakpo. Althans, daar heeft het tot op heden alle schijn van.

Wel is Premier League club Southampton op dit moment concreet, meldt het Engelse The Athletic. De club uit het zuiden van Engeland heeft een concreet bod neergelegd bij PSV. De club heeft dit bod echter afgewezen.

Wat de hoogte van het geboden bedrag was, is onduidelijk. Manchester United behoort ook tot de geïnteresseerde clubs, al is die belangstelling afgenomen omwille van het gegeven dat Financial FairPlay ook bij United onderwerp van gesprek geworden is. Ook zijn Everton en Leeds United geïnteresseerd in Gakpo maar Southampton is het het meest concreet, meldt het Engelse medium.

The Athletic weet ook te melden dat Rasmus Ankersen, directeur voetbalzaken van de club, gesprekken heeft gehad met PSV en het management van Gakpo. Daar is tot op heden een concreet bod uit naar voren gekomen, wat zoals gemeld, door PSV is afgewezen.

Na de wedstrijd tegen Excelsior liet Gakpo zich uit over de laatste dagen van de transferperiode. “Er is interesse, maar ik heb altijd gezegd dat het hele plaatje moet kloppen. Het is een puzzel.” Hoe dan ook, er zal op korte termijn een beslissing vallen.


Vorig artikelVan Nistelrooij breekt lans voor Simons en sprak met Joey Veerman, die meteen opnieuw levert
Volgend artikelDe Telegraaf: ‘Het valt veel mensen bij PSV tegen dat Gakpo de club zo in het ongewisse laat’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in