Home Nieuws Na Dortmund en Inter levert PSV opnieuw speler aan Europese top, Mo...

Na Dortmund en Inter levert PSV opnieuw speler aan Europese top, Mo Ihattaren definitief naar Juventus

1125
0

Donyell Malen en Denzel Dumfries verlieten PSV deze zomer door de voordeur. Precies zoals het hoort.

Op zoek naar de hogere regionen van het Europese topvoetbal hebben Malen en Dumfries hun sporen en prestaties bij PSV verdienstelijk gemaakt en dus is een mooie transfer het gevolg gebleken. Dat geldt helaas niet voor Mo Ihattaren. De Utrechtse tiener vertrekt als een dief in de nacht uit het Philips Stadion en dat is dus bepaald niet door de voordeur. PSV en Juventus zijn het dinsdagmiddag eens geworden over de transfer van Mo Ihattaren en dus kan er gemeld worden dat de transfer in kannen en kruiken is.


Ook de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano meldt via Twitter dat de deal is afgerond. Mo Ihattaren is dus medisch goedgekeurd door Juventus. De club uit Turijn zal Ihattaren wel meteen verhuren aan Sampdoria, klinkt door vanuit Italië. Juventus heeft de deal nog niet weten te bevestigen maar dat zal niet lang meer op zich laten wachten.

Voor PSV resteren een aantal positieve feiten. De club is verlost van een lastige situatie met een opstandige speler, waar toch nog enkele miljoenen euro’s uit voortvloeien. En de club levert na het Europese Kampioenschap voetbal, waarbij het eigen nationale elftal hevig teleurstelde, toch voor de derde keer deze zomer een speler af aan de top van het internationale voetbal.

Donyell Malen en Denzel Dumfries vertrokken door de voordeur naar respectievelijk Borussia Dortmund en FC Internazionale. Met Mo Ihattaren vertrekt er bij PSV weliswaar een speler door de achterdeur, maar tegelijkertijd vertrekt er ook een speler vanuit de inmiddels befaamde jeugdopleiding opnieuw rechtstreeks naar de Europese top.

https://twitter.com/fabrizioromano/status/1432668389844164608?s=21