Home Nieuws Na bezoek PSV directie in Londen, komt zaakwaarnemer Simons deze week naar...

Na bezoek PSV directie in Londen, komt zaakwaarnemer Simons deze week naar Eindhoven

8886
0

De PSV directie wacht samen met de gehele PSV aanhang met smart op het definitieve ja-woord van Xavi Simons.

Vanuit meerdere bronnen wordt er gemeld dat Xavi Simons geenszins bezig is met een vertrek uit Eindhoven en dat zowel Paris Saint-Germain als Arsenal eigenlijk geen gesprekspartner zijn voor Xavi Simons en zijn nieuwe zaakwaarnemer. In Frankrijk en in Engeland klinken overigens andere geluiden door. Zowel Franse als Engelse media weten al dagen te melden dat beide clubs wel degelijk op wat voor manier dan ook in de race zijn voor de handtekening van Xavi Simons.

De PSV directie alsmede Peter Bosz willen Simons kost wat kost in Eindhoven aan het werk zien komend seizoen. Daartoe reisde de PSV directie met Marcel Brands en Earnie Stewart deze week zelfs af naar Londen voor een ontmoeting met de zaakwaarnemer van Xavi Simons.

Simons is maandagmorgen in ieder geval aangesloten bij de selectie en zijn zaakwaarnemer reist deze week waarschijnlijk af naar Eindhoven, om vermoedelijk de puntjes op de i te zetten.

“Xavi heeft nog een contract, dus het is logisch dat hij gewoon weer bij ons begint”, verklaart Bosz in gesprek met het Eindhovens Dagblad over de inmiddels eerste training op de Herdgang. “Dat clubs aan zo’n goede speler trekken, is normaal. Wij doen er alles aan om hem te behouden, dat is de stand van zaken”, zei Bosz, die zich op de vlakte hield over de berichtgevingen rond Xavi Simons.

“De PSV-leiding sprak afgelopen week in Londen met de zaakwaarnemer van de 20-jarige international en de gesprekken zijn nog altijd gericht op langer blijven. Paris Saint-Germain en Arsenal zijn op dit moment nog geen gesprekspartners: Simons richt zich nog altijd op PSV”, klinkt het vanuit het Eindhovens Dagblad.

“Als zijn zaakwaarnemer Darren Dein waarmaakt wat hij PSV heeft beloofd, komt hij op korte termijn naar Nederland om te proberen een klap te geven op een deal waarin Simons zijn contract verlengt. Daarmee zou PSV het misschien wel belangrijkste transferdossier van deze zomer in eigen voordeel beslechten, maar een zekerheid is dit nog niet”, weet het Eindhovens Dagblad te melden.


Vorig artikelBelgsiche media volgen verrichtingen Noa Lang ook bij PSV op de voet: ‘Meteen drama voor Lang?’
Volgend artikelGeschokte Ruud van Nistelrooij bij Sunset Walk voor Edwin van der Sar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in