Home Nieuws Na bezoek Madueke aan Dortmund lijkt BVB zich snel te melden, ‘PSV...

Na bezoek Madueke aan Dortmund lijkt BVB zich snel te melden, ‘PSV wenst 20 miljoen plus’

4017
0

Diverse media verwachten dat PSV snel een serieus bod op Donyell Malen kan verwachten maar inmiddels staat ook Noni Madueke in de nadrukkelijke belangstelling van de club uit het Rurhgebied.

Dat de belangstelling voor Madueke vanuit Dortmund ook uiterst serieus is blijkt wel uit het feit dat de jonge Engelse aanvaller samen met zijn vader op het trainingscomplex van Dortmund is uitgenodigd.


Afgelopen week waren zijn vader en zaakwaarnemer op een foto duidelijk zichtbaar toen ze de Duitse topclub bezochten. Bij PSV ligt Madueke, die in 2018 werd overgenomen van Tottenham Hotspur, nog vast tot medio 2024 dus een transfer is niet zomaar vanzelfsprekend. Toch is men in Dortmund voornemens Madueke in te lijven, zo melden meerdere media.

Vroeg of laat wil de Duitse topclub haar slag slaan in Eindhoven. Een dubbele transfer valt daarbij niet meer uit te sluiten omdat Malen ook op weg naar Dortmund lijkt.
PSV heeft al in een vroeg stadium gesteld en gecommuniceerd dat het Madueke niet laat gaan. Technisch directeur John de Jong wil de aanvaller ‘eerst in PSV 1 zien schitteren’ en van een bedrag van twintig miljoen euro voor Madueke is hij niet onder de indruk. John de Jong en PSV zijn vastberaden als het over de toekomst van Madueke gaat; die moet komend seizoen in Eindhoven liggen.

Echter heeft Dortmund miljoenen euro’s te besteden en als daar nog enkele miljoenen bovenop de min of meer vaste vraagrpijs van 20 miljoen euro bijkomen, is het de vraag hoe de club gaat bewegen en hoe bv de raad van commissarissen van PSV een standpunt gaat innemen. De clubkas is immers geen onbelangrijk detail voor PSV, dat er verder financieel prima voorstaat. Het lijkt echter nog een kwestie van tijd voordat Dortmund zich in Eindhoven meldt, zo schrijft Voetbal International.


Facebook Comments Box