Home Nieuws Na Ajax, Wolfsburg, Napoli, Roma en Nice, wordt nu Feyenoord genoemd voor...

Na Ajax, Wolfsburg, Napoli, Roma en Nice, wordt nu Feyenoord genoemd voor Ihattaren

2511
0

PSV wil meewerken aan een vertrek van Ihattaren uit Eindhoven. Er lijken zich echter nog geen clubs te hebben gemeld bij PSV inzake een transfer van de middenvelder.

Zowel PSV als het zakelijke gevolg van Mo Ihattaren staan open voor een vertrek van het toptalent uit Eindhoven maar concreet is het allemaal nog niet. Lange tijd werd Ajax genoemd als de volgende club voor Ihattaren maar de club uit Amsterdam heeft de naam van Ihattaren ergens in het voorjaar eens intern besproken maar verder dan dat is het niet gekomen. Op de burelen van de Johan Cruijff Arena ziet men ook dat Mo Ihattaren een lastpak eerste klas is, niet altijd topfit en op gewicht is en tevens geen prestaties weet te leveren.


In essentie gaat het natuurlijk om presteren en dat doet Mo Ihattaren al anderhalf totaal niet. In de periode daarvoor was het ook al schamel te noemen maar spatte het talent er wel vanaf. Wedstrijden beslissen heeft Ihattaren alleen in de jeugd van PSV voor elkaar gekregen.

Mark van Bommel en Wolfsburg worden genoemd voor Ihattaren, naast de Italiaanse clubs Napoli en AS Roma. Afgelopen week was Mo Ihattaren in Nice en de geschiedenis rond dat bezoek is inmiddels veel besproken. Een gemene deler tussen deze clubs is dan ook dan geen enkele club serieus doorpakt voor het talent en klaarblijkelijk allen twijfels hebben. Plots klinkt ook de naam van Feyenoord door als toekomstig club voor Ihattaren.

De Voetbal International journalist Süleyman Öztürk kreeg in een analyse over Ihattaren de vraag voor gelegd of Feyenoord een geschikte club voor Ihattaren zou kunnen zijn. Feyenoord zou de middenvelder van PSV kunnen huren en aan de rechterkant kunnen laten spelen. De positie van Steven Berghuis is na zijn vertrek naar Ajax immers een geschikte positie voor Ihattaren. ‘Feyenoord zou de perfecte stap voor Mo Ihattaren zijn. Bij Feyenoord kan Ihattaren weer de oude worden en zijn spel vanaf de rechterkant spelen. Feyenoord heeft wel behoefte aan zo’n speler en aan een speler die dribbelt en versneld op de flanken’, aldus Süleyman Öztürk.

Het is een leuke geste maar het zou ook betekenen dat Ihattaren en PSV tot contractverlenging zouden moeten komen om een huurconstructie met de Rotterdammers mogelijk te maken. Het armlastige Feyenoord heeft immers geen geld om Ihattaren van PSV over te nemen.