Home Nieuws Na afhaken AC Milan en Internazionale lijkt Dumfries de pijlen op Everton...

Na afhaken AC Milan en Internazionale lijkt Dumfries de pijlen op Everton te kunnen richten

1483
0

Een meer dan goed Europees kampioenschap voetbal ten spijt; Denzel Dumfries heeft de clubs inmiddels niet meer voor het uitkiezen.

Denzel Dumfries lijkt namelijk uit te beeld te zijn geraakt bij Internazionale. De club uit Milaan zou de tweede club zijn uit de Serie A die voortijdig afgehaakt zou zijn want eerder was AC Milan maandenlang concreet voor de energieke rechtsback van PSV. AC Milan zou maandenlang op he vinkentouw hebben gezeten om Dumfries van PSV over te nemen. In die periode werd ook Juventus genoemd voor de verdediger maar de club uit Turijn is inmiddels ook allang uit beeld voor Dumfries.


Momenteel resteert voor Dumfries het Everton van Marcel Brands. Toch is Everton nog niet concreet voor Dumfries geworden, weten Britse media te melden. Wel zou er contact zijn tussen PSV en Everton over de voorwaarden van een overeenkomst maar in een stroomversnelling is een eventuele transfer nog niet geraakt. Marcel Brands is wel degelijk gecharmeerd van de sterke verdediger, die prima in een Premier League spelsysteem uit de voeten kan. Snelheid gekoppeld aan kracht en loopvermogen zijn eigenschappen waar Dumfries geen moeite mee heeft.

Internazionale is inmiddels concreet geworden voor Arsenal rechtsback Héctor Bellerín. De club uit Milaan richt de pijlen vol op de Spanjaard, die als opvolger voor de naar Paris Saint-Germain vertrokken Achraf Hakimi moet gaan dienen. Bestuursleden van Inter spreken in Italiaanse media zelfs de voorkeur uit voor de komst van de Spaanse verdediger. Ook Engelse media melden dat Inter en Arsenal vrijwel akkoord zijn om de transfer van Héctor Bellerín spoedig te gaan afronden.

‘Hij is een speler die onze interesse heeft’, bevestigt directeur Giuseppe Marotta tegen Sky Italia. ‘Maar meer wil ik er niet over zeggen, want hij is niet onze speler.’ Bellerín heeft bij Arsenal nog een contract voor twee jaar en mag uit Londen vertrekken. De verdediger zou de voorkeur genieten boven Dumfries omdat hij meer internationale ervaring zou hebben.


Facebook Comments Box