Home Nieuws Na afgeronde transfer Driouech en Flamingo richt Stewart vizier vol op Van...

Na afgeronde transfer Driouech en Flamingo richt Stewart vizier vol op Van den Berg, die naar PSV wil

14170
0

Bakken kritiek kregen PSV-directeuren Marcel Brands en Earnie Stewart nadat er pas op de laatste dag van het zomerse transferwindow van 2023 een extra centrale verdediger aan de selectie werd toegevoegd.

Dat bleek immers al enkele jaren achtereen het zorgenkindje te zijn, de defensie en de snelheid en de kwaliteiten van de beschikbare verdedigers. Jordan Teze en Armando Obispo hadden onder Ruud van Nistelrooij niet het beste seizoen achter zich en de twijfels rond André Ramalho waren al langer daar. Aanwinst Bella-Kotchap stemden de meeste PSV-fans niet heel tevreden en achteraf bezien hadden ze daar natuurlijk gelijk in.

In de zomer van 2024 is alles anders en loopt PSV voorop in het aantrekken van nieuwe spelers. PSV regeert de transfermarkt en loopt niet bepaald achter de feiten aan. Na de komst van Couhaib Driouech en Ryan Flamingo is het de bedoeling dat er nu flink doorgepakt gaat worden voor Sepp van den Berg, die op zijn beurt graag naar PSV wil. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De 22-jarige verdediger heeft echter nog een doorlopend contract bij Liverpool, dat hoog in de boom zit voor de verdediger met veel potentie. Hoe gaat PSV dit transferdossier in en hoe gaat de club het transferdossier aanpakken? Er zijn inmiddels meerdere partijen bij betrokken. Van den Berg, zijn zaakwaarnemer en PSV moeten de transfersom die Liverpool voor ogen heeft naar beneden zien te krijgen, weet de Eindhovense krant te melden.

Maar liefst 20 miljoen euro vraagt men in Liverpool voor Van den Berg, die het afgelopen seizoen op huurbasis voor FSV Mainz 05 speelde en daar behoorlijk veel indruk wist te maken.

Voor zaakwaarnemer Frank Schouten wacht een schone taak en feitelijk precies dezelfde taak als vorig jaar. De zaakwaarnemer van Van den Berg is tevens de begeleider van Jerdy Schouten, die vorig jaar Bologna verruilde voor PSV. Bologna vroeg een bedrag van rond de 18 miljoen euro voor Schouten maar PSV betaalde uiteindelijk ‘slechts’ 12,5 miljoen euro.

Van den Berg kan Liverpool na vijf jaar achter zich laten. In totaal speelde hij tot op heden vier officiële wedstrijden in de hoofdmacht. De afgelopen jaren werd hij uitgeleend aan Preton North End en Mainz.


Vorig artikelRuud Gullit vraagt Ronald Koeman om maatregelen rond ‘Nederlandse Ronaldo’ te nemen
Volgend artikelEmoties bij Couhaib Driouech tijdens PSV-presentatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in