Home Nieuws Mwene fan Huub Stevens prijst Roger Schmidt en ‘Duitse aankopen’

Mwene fan Huub Stevens prijst Roger Schmidt en ‘Duitse aankopen’

1223
0

Huub Stevens volgt PSV nog steeds op de voet. Stevens geldt ook als een fan van Roger Schmidt.

De combinatie PSV en Schmidt zorgt ervoor dat Stevens zijn oude club nog meer op de voet weet te volgen dan voorheen. Huub Stevens nam het afgelopen seizoen, waarin Schmidt vaak bekritiseerd werd, steeds op voor de in Duitsland befaamde trainer. Stevens concludeerde steeds dat Schmidt de tijd moet krijgen in Eindhoven.


In dat kader juicht Stevens de komst van Phillipp Mwene naar PSV toe. De Limburger had de 27-jarige Oostenrijker in zijn periode bij VfB Stuttgart onder zijn hoede en prijst zijn veelzijdigheid. Stevens kijkt uit naar de prestaties van Mwene bij PSV.

“Het is een jongen die links en rechts in de verdediging kan spelen en volgens mij maakt het hem echt niets uit. Dat is op zich best bijzonder. Groot is hij niet, maar verdedigend staat hij zijn mannetje”, zegt Stevens tegen het Eindhovens Dagblad over Mwene, die transfervrij overkomt van FSV Mainz en een contract tot medio 2024 tekende in Eindhoven.

Stevens prijst Roger Schmidt met zijn beleid op de transfermarkt en ziet dat de trainer van PSV zo meerdere systemen kan hanteren. De komst van Mwene zorgt voor nog meer variatie in de plannen van Schmidt.

 


Facebook Comments