Home Nieuws Mvogo wijst naar Drommel: ‘Ik voelde zijn steun en hoop dat hij...

Mvogo wijst naar Drommel: ‘Ik voelde zijn steun en hoop dat hij een mooie toekomst tegemoet gaat’

240
0

Yvon Mvogo heeft zijn plaats onder de lat veroverd ten koste van Joel Drommel en dat mag een prestatie worden genoemd.

De Zwitserse doelman keept momenteel ook goede wedstrijden en straalt bovendien zelfvertrouwen en zekerheid uit. Er zijn nog maar enkele wedstrijden te spelen voor Mvogo maar het moge duidelijk zijn dat de Zwitser goed gaat afsluiten in Eindhoven met de bekerwinst als hoogtepunt.

De band tussen Mvogo en Drommel is goed te noemen. Ondanks de strijd met Drommel, heeft Mvogo geen verkeerd woord over voor zijn concurrent onder de lat. “We hebben allebei pijn gevoeld dit jaar. Toch hebben wij elkaar geen moment pijn gedaan en had ik het gevoel dat hij heeft geprobeerd mij te pushen en andersom heb ik dat ook geprobeerd. Ik hoop dat Joël zichzelf kan hervinden en een mooie toekomst tegemoet gaat, want dat verdient hij.”

Hoe de toekomst van Mvogo eruit ziet, durft hij zelf ook nog niet te zeggen. het tweejarige huurcontract bij PSV loopt na dit seizoen af en een terugkeer naar Leipzig ligt voor de hand. “Ik heb nog een contract voor een jaar in Leipzig en dus is het afwachten wat men wil. Ik wil per se spelen op het hoogste niveau, in een grote competitie. Ook om mijn plek voor het WK te kunnen afdwingen”, aldus Yvon Mvogo.


Facebook Comments Box