Home Nieuws Mvogo waarschuwt Eredivisie; Sneert tevreden Schmidt naar Unnerstall en Zoet?

Mvogo waarschuwt Eredivisie; Sneert tevreden Schmidt naar Unnerstall en Zoet?

6913
0

Trainer Roger Schmidt is vanzelfsprekend erg blij met de komst van de nieuwe doelman Mvogo.

Schmidt liet aan duidelijkheid niets te wensen over en stalde de nieuwe keeper meteen onder de lat in de vorm van een basisplaats in he oefenduel tegen Hertha.

Op zijn beurt is de nog jonge Mvogo blij om weer eerste keeper te zijn. De ambitieuze doelman wil hoe dan ook voor de landstitel gaan en waarschuwt de concurrentie in de Eredivisie.

We hebben een duidelijk statement gemaakt naar de andere ploegen in de Eredivisie, dat ze rekening met ons moeten houden’, zei Mvogo tegen VI na de ruime overwinning in Berlijn. ‘We zullen zien wat ons doel gaat worden, maar ik ben wel iemand die wil winnen. Het is een goed gevoel om weer in actie te komen. Er waren een paar ballen, waar ik het beter had kunnen doen. Ik zal met meer spelritme beter worden. Ik ben blij hier te zijn.’

Roger Schmidt lijkt dus zijn keuze onder de lat al te hebben gemaakt. Het is een duidelijk signaal naar Zoet en Unnerstall om Mvogo meteen zijn basisdebuut te laten maken tegen Hertha BSC.

Na afloop zei Schmidt dat hij goede dingen heeft gezien van Mvogo, die nodig zijn voor zijn speelstijl. ‘Hij heeft laten zien een zeer goede en moderne keeper te zijn die geen problemen heeft met de bal aan zijn voet’, zegt Schmidt over de gewenste voetballende kwaliteiten van Mvogo. Tegelijkertijd heeft het weg van een onbedoelde kleine ‘sneer’ naar de doelmannen Zoet en Unnerstall. Schmidt was immers niet geheel tevreden over het spel van beide doelmannen.

Schmidt gaat verder: ‘Hij moet nog wennen aan zijn medespelers en een beetje aan de speelstijl. Het is super dat hij nu heeft kunnen spelen en de nul heeft gehouden. Hij straalde zekerheid en rust uit”, aldus het commentaar na afloop over PSV’s nieuwe doelman.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here