Home Nieuws Yvon Mvogo over blunders: ‘Ik wil geen excuses aandragen, maar ik werd...

Yvon Mvogo over blunders: ‘Ik wil geen excuses aandragen, maar ik werd niet lekker ingespeeld’

481
0

Yvon Mvogo heeft maar een doel voor ogen en dat is volgend seizoen de kleuren van PSV verdedigen.

De Zwitserse doelman, die gehuurd wordt van RB Leipzig, blikt terug op zijn eerste jaar in Eindhoven en weet dat het beter moet. Mvogo ligt met zijn prestaties onder een vergrootglas en beseft dat dit met de beeldvorming rond zijn eerste maanden er nog niet beter op geworden is.

Mvogo begrijpt dat mensen in zijn eerste periode in Nederland kritisch waren. De Zwitser kende geen beste start maar hield stand en weist zich enigszins te herstellen. Toch is men nog niet ‘om’ als het over het spel van de Zwitser gaat.

De fouten en blunders heeft hij nog voor ogen en daarbij lijkt hij ook naar zijn ploeggenoten te wijzen. “Als je fouten hebt gemaakt, moet je opstaan. Over de beeldvorming maak ik me niet druk”, vertelt Mvogo in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Ja, ik ben zaterdag een keer uitgegleden in de wedstrijd tegen FC Groningen. Dat is niet goed en ik wil geen excuus aandragen, maar het was ook niet zo dat ik heel lekker werd ingespeeld. Tegelijkertijd heb ik het moment goed hersteld.”

Mvogo beseft dat fouten als hij maakte bij PSV niet kunnen. De kritiek was dan ook niet van de lucht. “We gaan voorkomen dat dit nog een keer gebeurt. Daarna is het voor ons klaar, maar ik snap dat één moment het beeld over een verder goede wedstrijd helemaal kan ruïneren. Ik heb geleerd dat je daar niks aan kunt doen en dat je je daar ook niet druk over moet maken”, sluit Mvogo af tegenover het Eindhovens Dagblad.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here