Home Nieuws Mvogo na warm welkom en gesprek met Angeliño enthousiast over familieclub PSV

Mvogo na warm welkom en gesprek met Angeliño enthousiast over familieclub PSV

1141
0

Ex ploeggenoot en oud-PSV’er Angeliño had lovende woorden over voor zijn ex-werkgever PSV en dat heeft er mede toe bijgedragen dat Mvogo de keuze op PSV liet vallen.

De doelman straalt werkelijk van oor tot oor als hem gevraagd wordt naar zijn eerste dag bij PSV. De Zwitser ziet PSV een soort van familieclub. Een club waar iedereen om elkaar geeft en een beetje op elkaar past.

De nieuwe keeper zegt erg warm en uiterst hartelijk te zijn opgevangen bij de club. “Het lijkt wel alsof ik hier al jaren ben”, sprak hij uit voor de camera van PSV TV.

“In voetbal loopt het niet altijd zoals je wilt”, zegt hij. “Garanties zijn er niet. Ook niet bij PSV. Ik had in Duitsland heel graag meer gespeeld in de afgelopen jaren, maar er zijn andere keuzes gemaakt. Ik heb nooit bij de pakken neer gezeten en ben altijd hard blijven werken met het idee dat mijn kans wel een keer zou komen. Zo sta ik er hier ook in. Ik hoop dat ik PSV gelukkig kan maken.”

De tips en het gesprek met Angeliño trok hem over de streep. ‘Angeliño was mijn ploeggenoot bij Leipzig en heeft me hele positieve dingen verteld over zijn tijd bij PSV. Met hem heb ik voor de transfer een aantal keren gesproken om een beeld te krijgen van de club. Ik wil me graag onderdeel van een familie voelen en hij dacht dat dit een goede stap voor mij zou zijn”, aldus PSV’s nieuwe doelman.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here