Home Nieuws Mvogo kijkt uit naar weerzien met Bruma, die de fans van Olympiakos...

Mvogo kijkt uit naar weerzien met Bruma, die de fans van Olympiakos niet voor zich weet te winnen

439
0

Hoe gaat het met de Portugese aanvaller Bruma? Kan de rappe aanvaller in Griekenland wel de verwachtingen waarmaken?

Het antwoord is nee want de aanvaller imponeert geenszins in Griekenland, waar hij eerder ook niet rendeerde in Leipzig en in Eindhoven. Dat laatste tot frustraties van nagenoeg alle PSV fans. Maar ook de Griekse fans en media hebben louter vraagtekens rond de komst van Bruma naar Griekenland. Slechts bij Galatasaray wist de aanvaller indruk te maken gedurende een langere periode. Het voetbal wat Leipzig en PSV spelen is nu eenmaal niet op het lijf van Bruma geschreven.


Toch moet PSV in het tweeluik met de Grieken op de hoede zijn voor Bruma want met ruimte achter de defensie weet de Portugees wel raad. Overall is het matig wat Bruma laat zien in de Griekse havenstad Piraeus. Twee blessures en slechts elf competitiewedstrijden verder maakte hij pas drie doelpunten. Daarnaast viel hij in twee Champions League-groepsduels in maar ligt er wel een basisplaats tegen PSV in het verschiet voor Bruma.

Doelman Mvogo kijkt in ieder geval uit naar het treffen tegen Bruma. “We zullen van tevoren nog wel contact hebben. Het is altijd leuk om elkaar weer te zien, maar we gaan daar natuurlijk alleen heen voor een goed resultaat. We moeten niet vergeten dat we een nieuw en jong team zijn”, aldus PSV’s eerste doelman over de matige resultaten van afgelopen weken.


Facebook Comments