Home Nieuws Mvogo doet PSV fans belofte

Mvogo doet PSV fans belofte

14052
0

Heurelho Gomes haalde in zijn eerste paar maanden de raarste capriolen uit onder de lat en werd zelfs vervangen en uit de luwte gehouden door Edwin Zoetebier.

Guus Hiddink achtte het destijds even noodzakelijk in te grijpen en Gomes pas op de plaats te laten maken. De Braziliaan herstelde zich en groeide uit tot een fenomeen.

Niemand kan voorspellen dat het dezelfde kant op gaat voor PSV’s nieuwe doelman Mvogo maar te snel oordelen zou niet fair zijn. Toch maakt de goalie geen beste indruk onder de lat. Mvogo oogt nerveus en lijkt wat onwennig onder de lat te staan. Is het de nieuwe omgeving die hem parten speelt, zijn geringe aantal wedstrijden van de laatste seizoenen of is het een combinatie van spanning en wellicht toch een gebrek aan kwaliteit?

De Zwitserse doelman doet de PSV achterban in ieder geval een belofte. Het moet en zal beter gaan, is de strekking van zijn commentaar.

Mvogo verscheen na afloop voor de camera’s van de NOS en wist even niet waar hij het zoeken moest. “Ik voel me slecht tegenover mijn ploeggenoten. Deze goal… Ik kan het niet eens verklaren. Ik heb het mijn team moeilijk gemaakt, maar gelukkig hebben we veerkracht getoond. Ik ben blij dat deze blunder ons niet de zege heeft gekost”, zei hij opgelucht.

Toegegeven, de terugspeelbal van Philipp Max was geen loepzuivere strakke terugspeelbal maar op dit niveau mag je wat meer controle verwachten van een PSV keeper. Toch slaagde Mvogo er niet in om de bal te controleren.

“Ik weet niet wat me overkwam. Ik was eigenlijk al bezig met de pass die ik daarna zou geven. En dan overkomt me dit. Ik kan het niet verklaren. Maar ik beloof dat ik beter ga spelen en dat wij als team het ook beter gaan doen”, aldus de zichzelf verontschuldigende Zwitserse keeper.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here