Home Nieuws Moreno vol vertrouwen met Isimat: ‘We zijn beter geworden’

Moreno vol vertrouwen met Isimat: ‘We zijn beter geworden’

19
0

De defensie met Moreno en Isimat incasseerde in de eerste zeven officiële duels van dit seizoen pas twee tegengoals, terwijl de teller vorig jaar al op zeven tegentreffers stond.

PSV is dus niet slechter geworden door het vertrek van de geprezen Jeffrey Bruma. Het onverwachte in dribbelen met bal van Bruma leverde regelmatig kwetsbare momenten op. Hector Moreno is zeer te spreken over het geringe aantal tegendoelpunten en over het spel van Isimat. “Ik denk dat we beter zijn geworden als team. Dat verklaart onze clean sheets”, vertelt Moreno in De Telegraaf. “Vorig seizoen gaven we nog wel eens te gemakkelijk goals weg, zodat tegenstanders het geloof hadden dat ze tegen ons een resultaat konden pakken. Dit seizoen lukt het beter om op de nul te spelen. Ik vind Nicolas een geweldige speler, net zoals dat gold voor Jeffrey. Het gaat allereerst om je eigen prestatie, maar ik probeer ook altijd de klik te vinden met degene die naast me speelt. Met Nicolas heb ik die.”

Ondanks een 0-1 nederlaag hieldt Moreno een goed gevoel over aan het duel met Atlético Madrid. “Ze staan ook niet voor niets eerste. Het is ook heel knap dat ze Manchester United hebben verslagen, ook al speelde United niet met het sterkste team. Dat zal ze veel vertrouwen gegeven, maar dat hebben wij ook.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here