Home Nieuws Moreno haalt uit naar Heraclied Tannane

Moreno haalt uit naar Heraclied Tannane

14
0

Hector Moreno heeft na een roerige week uitgehaald naar Heracles speler Tannane. Moreno kan zich niet vinden in het gedrag van Tannane.

Moreno blikt in gesprek met Metro terug op twee incidenten waarbij hij onlangs betrokken was. Vorige week blesseerde hij Luke Shaw zwaar in het Champions League-duel met Manchester United. Hij zocht het Engelse talent samen Cocu op in het ziekenhuis. ,,Dat was in het begin wel even moeilijk. Maar hij was erg aardig en nam me niks kwalijk. Hij had de beelden gezien en zei dat dit bij voetbal hoorde.”
Het contrast met de reactie van Tannane, die net als Shaw niet verder kon spelen, was vrij groot. ,,Die andere speler reageerde inderdaad iets anders. Jammer, maar goed. Ik raakte hem niet eens, hij kan toch gewoon weer spelen? Door die reactie werd alles ook uitvergroot, er kwam kritiek. Ook omdat de twee acties elkaar in korte tijd opvolgden. Natuurlijk is dat niet leuk, maar ik trek me daar niks van aan. Ik ben een aardige jongen. Weet je dat er vroeger altijd tegen mij gezegd werd dat ik te soft zou zijn voor een verdediger?”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here