Home Nieuws Mooie woorden Peter Bosz | Bosz maakt korte metten met criticasters Noa...

Mooie woorden Peter Bosz | Bosz maakt korte metten met criticasters Noa Lang

1699
0

Peter Bosz begrijpt weinig van de beeldvorming over Noa Lang. Bosz sprak lovende maar bovenal mooie woorden uit over Noa Lang.

De trainer kreeg dit seizoen al meerdere vragen over het karakter van Noa Lang maar de trainer geeft steeds dezelfde antwoorden. Tot vrijdagmiddag. Bosz maakt Lang al wat langer mee dan toen hem aan het begin van het seizoen werd gevraagd naar aanvaller en de ervaren trainer blijkt lovend te zijn over zijn aanvaller.

‘Hij traint hard, hij is heel eerlijk en heel zorgzaam”, begint Bosz. “Ik kan niet uitleggen waarom hij lastig zou zijn, dát kan ik niet uitleggen. Dit is de eerste keer dat ik met hem werk, en ik heb nog niet één dag gehad, dat ik één keer dacht: ‘Zouden ze misschien dit bedoeld hebben?’ Nog niet één keer. Hij is het tegendeel van lastig zijn”, aldus Bosz over Lang, die veel indruk maakt met zijn rushes dicht tegen de zijlijn. Sevilla-verdediger Jesus Navas kan er inmiddels over meepraten.

“Hij is heel eerlijk als hij iets vindt. Dan zegt hij dat. Als hij iets fout doet, geeft hij ook toe dat hij het verkeerd heeft gedaan. Ik vind hem heel zorgzaam naar zijn medespelers. Hij ontfermt zich over jongens die nieuw zijn, terwijl hij zelf ook nieuw is. Ik zou niet kunnen zeggen waarom hij moeilijk of vervelend is”, aldus Bosz over Noa Lang.


Vorig artikelPeter Bosz verwacht in Rotterdam veel van PSV: ‘Ik verwacht zondag dezelfde instelling’
Volgend artikelVIDEO | PSV O19 – Sevilla O19 met bijzondere strafschop Jason van Duiven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in