Home Nieuws Mooie woorden John de Jong voor vertrekkende Jorrit Hendrix

Mooie woorden John de Jong voor vertrekkende Jorrit Hendrix

615
0

Vrijwel de gehele PSV selectie heeft via de bekende sociale media kanalen een reactie gegeven op het vertrek van Jorrit Hendrix naar de Russische topclub Spartak Moskou.

Hendrix is een geliefde speler in de selectie en een ieder gunt hem de stap naar de Russische competitie. Ook de PSV fans reageren allen positief en gunnen clubman Hendrix een mooie transfer.


Hetzelfde geldt natuurlijk voor de PSV directie, die Hendrix met mooie woorden uitzwaaien. ‘Jorrit is van grote waarde geweest voor PSV. Ik spreek namens de gehele club als ik zeg dat we hem deze overstap van harte gunnen’, aldus John de Jong.

‘Jorrit heeft zijn sporen als PSV’er verdiend’, vervolgt De Jong. ‘Hij is op jonge leeftijd naar PSV gekomen, is hier uitgegroeid tot een belangrijke A-selectiespeler en heeft een grote bijdrage geleverd aan het behalen van meerdere prijzen. Zo zien we dat graag. We wensen Jorrit heel veel geluk en succes bij zijn nieuwe club.

Clubman Hendrix heeft louter mooie woorden voor de club waar hij al zestien jaar onderdeel van uit weet te maken: ‘Ik ben een echte PSV’er en draag de club, de mensen die hier werken en de supporters voor altijd een warm hart toe. Met die gedachte in mijn achterhoofd vertrek ik. Ik kijk ik uit naar een nieuw avontuur bij een topclub in een sterke competitie.’

PSV ontvangt een minimale transfersom voor de Limburger, waarmee alle partijen tevreden lijken te zijn. Hendrix zal deze week alle formaliteiten bij zijn nieuwe club ondergaan.


Facebook Comments